top of page

Hvem er Basisfot Tau?

Vår historie

Kjersti Veland, en ambisiøs og engasjert fotterapeut, som brenner for yrket sitt. Hun har drevet butikken sin siden 2006, og har hjulpet hundrevis av pasienter med føttene deres. Og i 2022 bestemte hun seg for å starte med salg av sko.

I senere tid har Kjersti satset mer på å selge sko, som er undersøkt og testet for maks komfort og demping. Nå driver hun fotklinikken sin, og sko-butikken sin, som nettopp har fått nye, større, og trivelige lokaler i 2023.

Hovedfokuset til Kjersti er å selge sko som hun vet forebygger skade på kroppen. Disse har blitt testet nøye av fotterapeuter og håndplukket til katalogen. Etter å ha drevet klinikken sin i snart 20 år, brenner hun for å tilby kundene sine sko som forebygger skadene hun har jobbet så lenge med å helbrede. 

Mange som kommer inn på butikken tror bare hun selger sko til spesielle behov. Dette er altså helt feil. Hos Basisfot finner du alt fra hverdagslige joggesko og vintersko, til sportssandaler og arbeidssko.

Velkommen innom!

sortement basisfot.png

Våre merkevarer

De beste for kroppen din

Det viktigste for oss er å selge sko som vi vet gir den støtten en sko skal gi. Se hvilke merkevarer vi tilbyr!

MIZUNO_logo

Mizuno

Sportslige, myke kvalitetssko.

Mizuno er et japansk skomerke kjent for sin høye kvalitet og innovasjon innen løping, volleyball og andre idretter. De fokuserer på komfort, ytelse og holdbarhet i skoene sine, og har et sterkt rykte blant idrettsutøvere over hele verden.

Alfa sko AS logo

ALFA

Tursko laget for norsk natur.

Alfa er et norsk skomerke som spesialiserer seg på utendørsaktiviteter og terrengløping. De er kjent for å lage robuste og slitesterke sko som tåler tøffe forhold, samtidig som de tilbyr god ytelse og komfort. Alfa skoene er populære blant friluftsentusiaster og eventyrere for deres pålitelighet og funksjonalitet.

OrtoMed_shoes_logo

Ortomed

Sko til de med spesielle behov.

Ortomed sko er spesialdesignede sko laget for å gi støtte, komfort og korreksjon til personer med ulike fotproblemer eller medisinske tilstander som krever spesielle sko. Disse skoene kan ha ekstra polstring, støttebuer, bredere passformer eller andre tilpasninger for å avlaste trykkpunkter, korrigere feilstillinger eller forbedre gangmønsteret. De er ofte anbefalt av helsepersonell som en del av behandlingen for fotproblemer som pronasjon, supinasjon, plantarfasciitt og andre ortopediske utfordringer.

viking_logo

Viking

Robuste og vanntette sko til krevende forhold.

Viking er et norsk skomerke med fokus på utendørs og allværsfottøy. De er kjent for å lage robuste og vanntette sko som tåler tøffe forhold, spesielt populære i skandinaviske land hvor værforholdene kan være utfordrende. Viking sko er designet for å gi beskyttelse, komfort og grep i ulike terreng og værforhold, og de tilbyr et bredt utvalg av stiler for både voksne og barn.

basisfot logo

Basisfot

Basisfot sine egenutviklede sko.

Basisfot er et skomerke som spesialiserer seg på komfortable sko for personer med ulike fotproblemer eller behov. De tilbyr et utvalg av sko med ekstra støtte, polstring og tilpasninger for å fremme god fot helse og komfort. Basisfot sko er designet med tanke på å gi riktig støtte og avlastning for å redusere ubehag og forebygge skader.

images.png

Superfit

Slitesterke barnesko av høy kvalitet og god støtte.

Superfit leverer sko som passer til store og små. Skoene er av slitesterke materialer, og varer lenge. De gir god demping til til foten, og tilbyr den støtten en sko skal gi. Om du er ute etter kvalitetssko som varer lenge til dine barn, da bør du komme innom å se utvalget fra Superfit!

bottom of page